Z33 campaign & digital identity

Z33, website & campagne identiteit voor het Huis voor Actuele Kunst, Design & Architectuur

Eindelijk! Finally! Enfin! Z33, Huis van Actuele Kunst, Design & Architectuur in Hasselt (BE), is vernieuwd en heropend. Met een toonaangevend nieuw gebouw en een internationale programmering wil Z33 zich de komende jaren profileren als één van de meest toonaangevende kunstinstellingen in Europa. Om deze ambitie waar te maken werd een internationale pitch uitgeschreven. Onze studio werd geselecteerd om de website, openingscampagne en verdere publiekscampagnes te ontwikkelen.

OASE VAN FRICTIE
De nieuwe website fungeert als een Digitaal Huis als verlengstuk van het Fysieke Huis: een plek waar grenzen worden verlegd en confrontaties worden aangegaan, waar je het onverwachte kunt verwachten. Met het digitale huis en de online identiteit refereren wij naar de beleving, ligging en programmering van het nieuwe Z33. Het is een Oase van Frictie: een huis waar je eindeloos kunt dwalen te midden van de artistieke inspiratie, waar je je verwondert, maar die ook zalig irritant kan zijn.

EINDELIJK! FINALLY! ENFIN!
De publiekscampagne dient als hernieuwde kennismaking met Z33. Op social media en via een affichecampagne in heel België kondigen we de langverwachte heropening aan. De insteek van de campagne is om Z33 te positioneren als een Oase van Frictie: een poëtisch baken in het culturele landschap. We teasen fragmenten van het nieuwe gebouw, waarmee we je verwonderen, de nieuwsgierigheid opwekken, en je uitnodigen om eindelijk het nieuwe Z33 te betreden.

Bekijk hier de website