Building the Future of Health

Building the Future of Health

De opdracht om het ontwerp te verzorgen voor Building the Future of Health vormde een bijzondere uitdaging voor onze studio. Het congres vond namelijk plaats in een functionerend ziekenhuis. De signing, een onderdeel van de identiteit die we voor het evenement ontwierpen, moest ervoor zorgen dat de verschillende zalen en lokalen goed te vinden waren, uiteraard zonder in de weg te zitten van bezoekers en medewerkers van het ziekenhuis.

Hiernaast ontwikkelden we de publiekscampagne, waarin de veelheid aan thema’s van het congres werd vertaald naar geanimeerde posters. Hierop laten bewegende bouwstenen de dynamiek van het congres zien. Deze dynamiek komt terug op de website, waarvoor we de uitgebreide programma-informatie in een overzichtelijk en aantrekkelijk geheel goten. Het flexibele blokkenschema laat iedereen zijn of haar eigen programma samenstellen door je persoonlijke agenda te vullen met blokken.

Bekijk hier de website

“De bewegwijzering moest ervoor zorgen dat de verschillende zalen en lokalen goed te vinden waren, uiteraard zonder in de weg te zitten van bezoekers en medewerkers van het ziekenhuis.”