Let’s Get Physical

Let’s Get Physical

In de zomer van 2020 was de buitententoonstelling ‘Let’s Get Physical’ te bezoeken. Op twaalf verschillende locaties in het Merwe-Vierhavensgebied van West-Rotterdam stonden meer dan 30 werken van Joep van Lieshout. Voor iedereen die tijdens de pandemie even wilde ontspannen, was het mogelijk om kunst te kijken en ondertussen verborgen plekken te ontdekken tijdens een zomerse wandeling. Wij ontwikkelden de campagne, met een website, posters, flyers, een routekaart en wayfinding.

Door gebruik te maken van de kleinst mogelijke marges en vlezige kleuren, legden we in het ontwerp nadruk op de titel “Let’s Get Physical”. De drie iconische werken van Joep van Lieshout ‘Milkman’, ‘Power Hammer’ en ‘Wellness Skull’ en de letter Arial Black (een design vereiste) plaatsten we zo groot mogelijk. Bijna ongemakkelijk groot en dichtbij.

De campagne werd breed (on- en offline) ingezet: van website tot posters, routekaart, flyers, stickers en wayfinding. De tentoonstelling werd gepromoot via de AVL Mundo website, social media en op posters door heel Rotterdam.

ZILVER & BRONS AWARD

European Design Awards, 2021
Zilver (campagne identiteit) en Brons (print identiteit)