Panenka

Panenka, een vermetel schot op doel, een penalty met durf en fijngevoeligheid

Panenka is zowel bij kijkend Vlaanderen als binnen de internationale productiewereld een gevestigde waarde. Onze studio hielp hen met een vernieuwde representatie die past bij hun professioneel, gedreven en sympathiek karakter.

De oude identiteit kreeg een grondig update, met behoud van de bestaande esthetiek en uitstraling. Zo kreeg Panenka’s herkenbare gele kleur een meer verfijnde kleurtoon en het woordbeeld een meer hedendaagse uitstraling. Het nieuwe logo is flexibel inzetbaar als woordmerk, waardoor Panenka dynamisch en verrassend kan blijven communiceren op verschillende kanalen. Verder ontwikkelde we eigenzinnige letters die een mechanisch, maar toch afgerond karakter hebben, als knipoog naar het eerdere logo.

Naast de rebranding van hun identiteit hebben we een website ontwikkeld die de warmte en persoonlijkheid van het productiehuis uitstraalt, terwijl het tegelijkertijd de kracht en kwaliteit van hun producties laat zien. Onze visueel prikkelende website biedt ruimte voor bewegend beeld en eindeloze mogelijkheden voor nieuwe lay-outs.

Onze samenwerking weerspiegelde precies hun legendarische motto: “Een vermetele schot op doel, een penalty met durf en fijngevoeligheid.” Ze zeggen het niet alleen, ze doen het ook.

Check out more work