Molendrift

Molendrift

Molendrift, gelegen in het hart van Noord-Nederland, is een gespecialiseerde zorgorganisatie die ondersteuning biedt aan mensen van verschillende leeftijden, zoals kinderen en volwassenen die geconfronteerd worden met uitdagingen in hun dagelijks leven. Wat Molendrift uniek maakt, is hun toewijding om essentiële en op maat gemaakte begeleiding te bieden die niet alleen gespecialiseerd is, maar ook zeer persoonlijk. Door hun vakkennis openlijk te delen, dragen ze niet alleen bij aan, maar voegen ze ook waarde toe aan het professionele veld.

De vernieuwde identiteit van Molendrift straalt een nieuw licht van ambitie en optimisme uit onder zorgpioniers. In nauwe samenwerking met het Molendrift-team zijn we een transformerende reis aangegaan om de opbeurende positie van het merk opnieuw te definiëren. Deze rebranding resulteerde in de creatie van een merkboek, het ontwerp van de website, drukwerk, opvallende bewegwijzering en intuïtieve wayfinding-oplossingen.

Als onderdeel van het rebrandingtraject werkten we samen met illustrator Megan Devos om de visie van Molendrift tot leven te brengen door middel van charmante illustraties. De dynamische webontwikkeling voor de organisatie werd vakkundig uitgevoerd door Slash2, wat zorgt voor een naadloze online ervaring voor het publiek van Molendrift. De visuele verhaallijn van Molendrift wordt verder verrijkt door fotograaf Marleen Annema, die de essentie van de missie van de organisatie en de mensen die zij bedient, vastlegt. Molendrift omarmt het onderscheidende lettertype Studio6, samengesteld door Playtype, wat een unieke en gedenkwaardige touch geeft aan de visuele identiteit van het merk.

De vernieuwde identiteit van Molendrift is meer dan een visuele transformatie, het is een bewijs van de toewijding van de organisatie om een positieve impact te maken. Vier met ons mee Molendrift, waar de combinatie van ambitie, optimisme en deskundige zorg een plek creëert waar ondersteuning echt telt.

Check out more work